سایت های غواصی جزیره لارک
سایت های غواصی جزیره لارک
جزایر هرمز و قشم از محبوب ترین مقاصد گردشگری و توریستی در جنوب ایران بوده که عمدتا در کنار جزیره کیش، جزو اولین گزینه ها در لیست مقاصد سفر به جنوب قرار دارند. اما بد نیست تا با یکی از زیباترین جزایری که شبان زیبای آن زبان زد در بین دیگر جزایر جهان بوده و در نزدیکی دو جزیره هرمز و جزیره قشم قرار دارد آشنا شوید، جزیره لارک یکی از جذابترین جاهای دیدنی در ایران بوده که یکی از مقاصد بکر و دست نخورده در جنوب ایران است که میتوانید از دیدن آن لذت ببرید؛ به دلیل کم آنکه رفت و آمد در این جزیره کمتر بوده سایت های غواصی آن نیز به مانند خود جزیره لارک، دست نخورده و بکر باقی ماندهاند؛ به همین دلیل نیز غواصی در سایت های غواصی جزیره لارک میتواند یکی از تجربه های منحصر به فرد و جذاب برای علاقهمندان به غواصی باشد.
اگر که به غواصی علاقه دارید و قصد دارید تا در سایت های مختلف و گوناگون جدیدی دست به غواصی بزنید، پیشنهاد میکنیم تا سری به جزیره لارک و سایت های غواصی این جزیره بزنید.
در ادامه به معرفی سایت های غواصی جزیره لارک پرداختهایم.
گفتنی است جزیره لارک یکی از بهترین مناطق برای غواصی در ایران به شمار میرود که در ادامه میتوانید با سایت های غواصی جزیره لارک آشنا شوید.
سایت غواصی کشتی مغروق سوپر تانک لارک
هنگام جنگ ما بین ایران و عراق، یک نفتکش عظیم به طول 458 متر مورد حمله قرار گرفت و در نهایت در غرب جزیره لارک غرق شد. در زمانی کوتاه پس از این اتفاق نیز این نفتکش تبدیل به مکانی امن جهت زندگی بسیاری از آبزیان در خود شد. یکی از نکات جالبی که در رابطه با این نفتکش باید بدانید این است که این کشتی یکی از بزرگترین کشتی های ساخته شده در دنیا و همچننی یکی از بزرگترین نفتکش های غرق شده در جهان است!
عمق سایت غواصی کشتی مغروق: بین 12 تا 30 متر
میدان دید: بین 5 تا 8 متر
وضعیت جریان آب: متوسط
گونه آبزیان: پروانه ماهی، فرشته ماهی، هامور، طوطی ماهی، شیر ماهی باراکودا، مار ماهی، گیش، مقوا ماهی، اژدر ماهی، ماهی شهری، آنجل، جعبه ماهی و...
سایت غواصی بارج لارک
این سایت غواصی که در نزدیکی ساحل و غرب جزیره لارک قرار گرفته بقایایی یک بارج قرار شده میباشد که در حال حاضر تبدیل به زیستگاهی برای آبزیان گوناگون در خود شده است. گفتنی است که در این مکان به وفور ریف های مرجانی بزرگ از نوع شاخ گوزنی نیز وجود دارد.
عمق سایت غواصی: بین 5تا 8 متر
میدان دید: بین 10 تا 15 متر
وضعیت جریان آب: آرام و ملایم
گونه آبزیان: پروانه ماهی، طوطی ماهی، جعبه ماهی، پافر، لابستر، سفره ماهی، جراح ماهی، لاکپشت، انواع خرچنگ، گیش، مار ماهی، اژدر ماهی، ماهی شهری، صدف های بزرگ، گیش و...
سایت غواصی ساحل نقرهای لارک
به دلیل وجود شن های نقرهای زیبا در ساحل شمال غربی جزیره لارک، این ساحل به ساحل نقرهای معروف شده و یکی از سایت های زیبایی جزیره لارک نیز در نزدیکی این ساحل با همین نام قرار گرفته است. گفتنی است یک ریف مرجانی بزرگ نیز در جلوی این ساحل قرار گرفته است.
عمق سایت غواصی: بین 3 تا 6 متر
میدان دید: بین 5 تا 10 متر
وضعیت جریان آب: آرام و ملایم
گونه آبزیان: پروانه ماهی، فرشته ماهی، اسکات، هامور، ساردین، ماشه ماهی، جعبه ماهی، بز ماهی، آنجل، ملوان، طوطی ماهی، صدف های زیبا و...
سایت غواصی فانوس دریایی لارک
سایت فانوس دریایی در دماغه شمالی جزیره لارک قرار گرفته که در ساحل آن یک فانوس دریایی قرار گرفته است؛ در نزدیکی ساحل ریف های مرجانی بسیاری وجود داشته و همچنین درون آب نیز تخته سنگ های بزرگی نیز قرار گرفتهاند؛ گفتنی است بستر این سایت شیب نسبتا تندی را به سمت ساحل دارد که تا عمق 28 متر ادامه دارد.
عمق سایت غواصی: بین 3 تا 28 متر
میدان دید: بین 5 تا 10 متر
وضعیت جریان آب: جریان ملایم
گونه آبزیان: پروانه ماهی، جعبه ماهی، ماشه ماهی، آنجل، بز ماهی، ملوان، فرشته ماهی، هامور، ساردین، اسکات و ...
سایت غواصی ریف مرجانی پله ای لارک
سایت غواصی ریف مرجانی پلهای در غرب جزیره لارک قرار گرفته و در راستای سایت کشتی مغروق سوپر تانک قرار دارد که میتوانید از هر دو آنها بازدید کنید. این سایت دارای یک ریف مرجانی طولانی بوده که در راستای ساحل جزیره لارک کشیده شده و از جایی که دو ریف به صورت پلهای در کنار یک دیگر هستند به این نام معروف شدهاند.
عمق سایت غواصی: بین 6 تا 12 متر
میدان دید: بین 5 تا 10 متر
وضعیت جریان آب: آرام و ملایم
گونه آبزیان: پروانه ماهی، فرشته ماهی، اسکات، هامور، ساردین، طوطی ماهی، سفره ماهی، آنجل، بز ماهی، ملوان، صدف های زیبا، دلقک ماهی، لابستر، ماشه ماهی، جعبه ماهی و ...