سایت های غواصی جزیره هندورابی
سایت های غواصی جزیره هندورابی
جزیره هندورابی قسمتی از جزیره توریستی کیش بوده که در بندر لنگه قرار دارد، این جزیره کوچک و بکر در سال های اخیر توجه گردشگران و مسافران را به خود جلب کرده و از آنجایی که چندان بازدید کننده تا پیش از چند سال اخیر نداشته یکی از بهترین مقاصد برای کسانی است که به دنبال کشف مکان های دست نخورده و بکر هستند. جزیره هندورابی دارای مساحتی برابر با بیست و دو کیلومتر مربع بوده بوده و در حد فاصل بیست و سه کیلومتری غرب جزیره کیش و حدا فاصل مابین دو جزیره کیش و لاوان قرار گرفته است.
جزیره هندورابی بستری همواری داشته و تقریبا میتوان گفت بدون عارضه طبیعی بوده و بلندترین نقطه در این جزیره برابر با بیست و یک متر و بزرگترین قطر ثبت شده برای هندورابی هفت و نیم کیلومتر است.
جزیره هندورابی پوشیده شده از یک رشته ارتفاعات کوتاه بوده که در کرانه های شمالی و شرقی با شیب ملایمی به دریا متنهی میشوند. اما کرانه های غربی جزیره هندورابی برعکس شمال و شرق آن، کاملا صخرهای و بلند هستند.
مانند دیگر مکان های که در مجاورت با دریا هستند، جزیره هندورابی نیز از قاعده بالا رفتن رطوبت و شرجی حاکم بر این مناطق پیروی میکند. گفتنی است فعالیت اقتصادی اکثر اهالی و بومیانی که در شمال جزیره هندورابی زندگی میکنند، صید و ماهیگیری بوده، نکته مثبت در مورد این جزیره این بوده که خوشبختانه هیچگونه فعالیت صنعتی و یا بهره برداری از معادن و منابع زیر زمینی در جزیره هندورابی وجود ندارد.
از آنجایی که این جزیره محیطی بسته دارد تاثیر آن را میتوان بر روی محیط زیست آن مشاهده کرد، محیط زیست جزیره هندورابی محدود بوده و موجودات از قبیل انواع پرندگان کوچک و پرندگان مهاجری همچون شاهین، باز و همینطور تعداد کمی از خزندگان و موش صحرایی در این جزیره جنوبی زندگی میکنند. نکته دیگر در رابطه با این جزیره در رابطه با آب شیرین بوده که منابع تامین آب جزیره بسیار محدود و کم بوده و آب مصرفی اهالی هندورابی از طریق چاه یا آب انبار تامین میشود.
جزیره هندورابی همانطور که گفته شد قسمتی از جزیره کیش بوده و از نظر سیاحت و ایرانگردی از زیر مجموعه های کیش محسوب میشود.
از آنجایی که جزیره هندورابی دارای امکانات و استعداد طبیعی از نظر آب، خاک هوا و همچنین شرایط منحصر به فرد تجاری توریستی جزیره کیش و مهمتر، برخورداری از طبیعت زیبا و بکر، این جزیره در صورت رسیدگی و تامین احتیاجات و نیازهای آن توانایی برطرف کردن بخشی از نیاز های سیاحتی و گردشگری ایرانگردان و توریستان را دارد.
از آنجایی که سراسر آب های اطراف این جزیره پوشیده از انواع مرجان ها بوده، تبدیل به یکی از بهترین زیستگاه های آبزیان در خلیج فارس شده است.
در حال حاضر دسترسی به جزیره هندورابی تنها از طریق قایق های چارتر از جزیره کیش بوده که حد فاصل بین دو جزیره کیش و جزیره هندورابی تقریبا برابر با مدت زمان یک ساعت و ده دقیقه میباشد.
اگر که به جزیره کیش سفر کردهاید و از سایت های غواصی جزیره کیش دیدن کردهاید پیشنهاد میکنیم تا به سایت های غواصی موجود در جزیره هندورابی نیز سری بزنید.
در سواحل شمالی جزیره هندورابی تراکم مرجان ها بیشتر بوده اما نکته مورد توجه این بوده که سایت های غواصی که در جنوب جزیره هندورابی قرار دارند عمیق تر هستند. گفتنی است که منطقه مرجانی جزیره هندورابی زیستگاهی بسیار مهم برای انواع آبزیان به شمار میرود؛ همچنین اینکه شما میتوانید در زمستان، اواسط اسفند ماه و تا نیمه های خرداد به سواحل جزیره هندورابی جهت تماشای لاکپشت های دریایی که برای تخم گذاری به سواحل این جزیره میآیند بروید تا با یکی از منحصر به فرد ترین صحنه های زندگیتان روبرو شوید.
سایت های غواصی جزیره هندورابی را میتوان به عنوان سایت های غواصی بکر و دست نخورده شمرد و گفتنی است که غواصی در سایت های غواصی شمال این جزیره نیز لذت بخش طلقی میشوند. ریف شمالی جزیره هندورابی بسیار کم عمق بوده و بین 5 تا 8 متر عمق دارد و مناسب جهت اسنورکلینگ و یا غواصی در شب میباشد.
از آبزیانی که در این ریف به آنها ممکن است برخورد کنید میتوان به انواع مرجان های مغزی ، جراح ماهی، تن ماهیان دم زرد، یونیک ، پیکاسو، طوطی ماهی و ملوان اشاره کرد. با رفتن به ساحل شرقی جزیره هندورابی اما هتلی کاملا متروکه توجهتان را جلب خواهد کرد که در آب های روبروی این هتل متروکه ریف های مرجانی بسیار غنی وجود دارند. سایت غواصی شرق جزیره هندورابی نیز دارای ریف های مختص به سایت شرقی بوده که در خود بسیاری از آبزیان متنوع و خصوصا ستاره های دریایی بسیار زیبایی را که دیدن آنها خالی از لطف نیست، جای داده است. عمق دریا در سایت غواصی سواحل شرقی هندورابی بین 8 متر الی 18 متر متغیر بوده و با رفتن به نقاط عمیق تر امکان مشاهده ستاره های دریایی بسیار زیبایی را خواهید داشت.
دیدگاهها